logo
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque.
+387648592568
info@elatedthemes.com
Eighth Avenue 487, New York
Instagram Feed
Search

Jogi nyilatkozat

A www.csulokcsardamiskolc.hu honlapon található tartalom a Csabai-Gasztroland Kft. szellemi tulajdona. A Csabai-Gasztroland Kft. fenntart minden, a honlap bármely részének bármilyen módszerrel, technikával történő másolásával és terjesztésével kapcsolatos jogot.

A vezetőség előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a honlap lapjain közölt tartalom egészének vagy részeinek terjesztése, értékesítése. A www.csulokcsardamiskolc.hu honlap tartalma kizárólag tájékoztató jellegű, a honlapon hozzáférhető tartalom pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és az ezekből eredő közvetlen vagy közvetett károkért az üzemeltető (Csabai-Gasztroland Kft.) felelősséget nem vállal. A www.csulokcsardamiskolc.hu honlapon nyújtott ajánlások felhasználása kizárólag a felhasználó felelősségére és kockázatára történik.

A www.csulokcsardamiskolc.hu honlap üzemeltetője a Csabai-Gasztroland Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen felhasználási feltételeket részeiben, vagy egészében, előzetes bejelentés nélkül megváltoztassa.

Sorry, the comment form is closed at this time.