Üdvözöljük!Köszöntjük a Csabai Csülök Csárda honlapján! Reméljük, minden információt megtalál itt éttermünkről és kedvet kap hozzá, hogy személyesen is meglátogasson minket!

 

 

A Csülök Csárda és Kerthelyiség 1996 óta működik Miskolc Hejőcsabán, az M3-as autópályáról Lillafüredre, Miskolctapolcára vezető út mentén. A régióban egyedülálló módon 31 féle csülökételből és 27 féle minőségi magyar borból választhat nálunk a Kedves Vendég, de emelett étlapunkon jelen vannak a kor igényeinek megfelelő ételek, vegetáriánus ételek valamint halból és szárnyasból készült fogások is. További különlegességünk, hogy a mára már bebizonyítottan egészségesebb mangalica- és szürkemarhahúsból is készítünk ételspecialitásokat.

 

A nyitás óta éttermünk többször is bővült, legutóbb 2007-ben egy új, nagyon hangulatos kerthelyisággel, ahol a nyári melegben is kellemes árnyékban de friss levegőn étkezhetnek vendégeink. Akik inkább a klímát kedvelik azoknak a belső termünket ajánljuk, üzleti tárgyalásokhoz, meghittebb családi vacsorákhoz pedig kiválló lehet különtermünk.

 

Egyedi módon lehetőséget nyújtunk mozgássérülteknek is a felhőtlen kikapcsolódásra, ugyanis éttermünk akadálymentesített, és speciális mellékhelyiséget is kialakítottunk számukra. Kisbabával érkező vendégeink számára etetőszéket és pelenkázási lehetőséget biztosítunk.

Bababarát Hálózat

Az elmúlt tíz év megbízhatóan magas színvonalú működésének köszönhetően mára jelentős törzsvendégkörrel rendelkezünk, az ország szinte minden részéről vannak visszajáró vendégeink.

 

Győződjön meg Ön is szolgáltatásaink színvonaláról! Jöjjön el hozzánk, legyen a (törzs)vendégünk!

 

Elörendelést vagy foglalást csak telefonon vagy személyesen tudunk felvenni.